Lacoste Summer Vibes - New Collection  | Shop now

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 80€ | Άμεση Αποστολή | Δωρεάν Επιστροφές

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ. ΙΣΟΤΗΤΑ. ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Ανθεκτική κομψότητα

Οι δεσμεύσεις μας

durable
play
Στον κόσμο της Lacoste, η κομψότητα ξεπερνά κατά πολύ το φαίνεσθαι. Αποτελεί αξία, προβληματισμό, στάση ζωής και παραπέμπει στην ευγενή άμιλλα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνονται όμορφες κινήσεις, στιγμές πάθους, απρόσμενες εκρήξεις, καταπληκτικά ταξίδια, θάρρος και αλτρουισμός.

Κομψότητα σημαίνει ότι στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες σας. Είναι ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τις κοινωνικές, γεωγραφικές ή πολιτισμικές διαφορές τους.

Σε έναν κόσμο που πολύ συχνά τονίζει αυτά που μας χωρίζουν, η κομψότητα της Lacoste φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Είναι ένα παγκόσμιο χαρακτηριστικό που διασχίζει τα σύνορα του χρόνου, των πολιτισμών και των ωκεανών. Είναι μια αξία που αναγνωρίζεται κάθε στιγμή και ταυτόχρονα είναι διαχρονική. Είναι μια φιλοδοξία που έχει ο καθένας από μας, στην οικογένεια, στη δουλειά και στη ζωή μας.

Η ανάδειξη της κομψότητας σε ύψιστη παγκόσμια αξία είναι ο λόγος ύπαρξης της Lacoste. Μια επιθυμία που υλοποιείται μέσω τριών δεσμεύσεων: στους ανθρώπους, στις κοινότητες και στον πλανήτη.

Πρόκειται για τρεις θεμελιώδεις πυλώνες που συνθέτουν επίσης την πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Lacoste. Ανακαλύψτε περισσότερα στη συνέχεια.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η φιλοδοξία της Lacoste για την ανάδειξη της κομψότητας σε παγκόσμια αξία έχει δύο σκέλη: να επιτρέπει τις ίσες ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο και να εγκαθιδρύσει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας στον κλάδο της μόδας.

Προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η διττή φιλοδοξία, η Lacoste δημοσιεύει την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξής της, η οποία έχει στόχο να προσδιορίσει την πρόοδό της σε αυτούς τους τομείς και παρουσιάζει έναν χάρτη-οδηγό και στόχους για το 2025.

Για τους ανθρώπους

Η απελευθέρωση των μετακινήσεων σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να υλοποιήσουν το δυναμικό τους. Για να βοηθήσει κάθε άτομο στην πορεία του προς την αριστεία, η Lacoste δεσμεύεται να προάγει την κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των ομάδων ευάλωτων νέων, μέσω της μετάδοσης αξιών, δεξιοτήτων και εμπειρίας.

Για τις κοινότητες

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με όλους τους προμηθευτές της, η Lacoste ασχολείται με την ανάπτυξη ενός βιώσιμου μοντέλου για τον κλάδο της. Έχει ένα όραμα κοινής ευημερίας προκειμένου οι τοπικές κοινότητες να επωφεληθούν η μία από τις επιτυχίες της άλλης.

Για τον πλανήτη

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ellen MacArthur, η Lacoste δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα του κλάδου μόδας που στηρίζεται σε μια κυκλική οικονομία. Πώς; Προστατεύοντας τους πόρους του πλανήτη, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά και βιώσιμες διαδικασίες παραγωγής, καθώς και μέσω της δέσμευσής της να δημιουργεί προϊόντα που διαρκούν περισσότερο και μπορούν να έχουν μια δεύτερη ζωή.

Το Ίδρυμα Lacoste

Το Ίδρυμα Lacoste ιδρύθηκε το 2006 με τη συμβολή του κρατικού φιλανθρωπικού σωματείου της Γαλλίας Fondation de France και υποστηρίζει την κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των μειονεκτούντων νέων ή με ειδικές ανάγκες, ιδιαίτερα μέσω της άθλησης και της εκπαίδευσης. Η δράση του εκτείνεται σε όλο τον πλανήτη, σε συνεργασία με διάφορους τοπικούς οργανισμούς.

Συνέχισε να ανακαλύπτεις

Γυναικεία Συλλογή

Βρες τη δική σου

Ανδική Συλλογή

Βρες τη δική σου
Δωρεάν Επιστροφές

Οι δωρεάν επιστροφές γίνονται δεκτές 30 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δωρεάν χρησιμοποιώντας τη φόρμα επιστροφής που περιέχεται μέσα στην παραγγελία σου

Θα πρέπει να αποστείλεις το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις. Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κ.ο.κ).

Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις

Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με την αρχική μέθοδο πληρωμής. Σημειώστε ότι τα κάποια είδη, οι μάσκες και τα εσώρουχα δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή.

Ασφαλείς Συναλλαγές

Όλες οι πληροφορίες πληρωμής προστατεύονται με ασφαλή σύνδεση για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα της κάρτας σας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κανέναν άλλον.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα LACOSTE διατίθενται οι παρακάτω μέθοδοι πληρωμής:

Αντικαταβολή, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS μέσω VIVA WALLET

Δωρεάν Αποστολές για Αγορές άνω των 80€

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 80€

Το κόστος για παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 2,50 € ανά παραγγελία.

1 έως 4  εργάσιμες ημέρες, για παραγγελίες εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης και σε μεγάλα αστικά κέντρα.

2 έως 5 εργάσιμες ημέρες, για παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2111887460